Financieel
November 2022

Haal de maximale restwaarde uit je gebruikte laptops en telefoons

Haal de maximale restwaarde uit je gebruikte laptops en telefoons

Interview multiple candidates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin mi pellentesque  lorem turpis feugiat non sed sed sed aliquam lectus sodales gravida turpis maassa odio faucibus accumsan turpis nulla tellus purus ut   cursus lorem  in pellentesque risus turpis eget quam eu nunc sed diam.

Ask for past work examples & results

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit consectetur in proin mattis enim posuere maecenas non magna mauris, feugiat montes, porttitor eget nulla id.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Netus vestibulum dignissim scelerisque vitae.
  • Porttitor nibh est vulputate vitae sem vitae.
  • Amet tellus nisl risus lorem vulputate velit eget.

Search for the right experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin mi pellentesque  lorem turpis feugiat non sed sed sed aliquam lectus sodales gravida turpis maassa odio.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  2. Porttitor nibh est vulputate vitae sem vitae.
  3. Netus vestibulum dignissim scelerisque vitae.
  4. Amet tellus nisl risus lorem vulputate velit eget.
Vet candidates & ask for past references before hiring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut suspendisse convallis enim tincidunt nunc condimentum facilisi accumsan tempor donec dolor malesuada vestibulum in sed sed morbi accumsan tristique turpis vivamus non velit euismod.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nunc gravida purus urna, ipsum eu morbi in enim”
Once you hire them, give them access for all tools & resources for success

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut suspendisse convallis enim tincidunt nunc condimentum facilisi accumsan tempor donec dolor malesuada vestibulum in sed sed morbi accumsan tristique turpis vivamus non velit euismod.

Verschil inruil of restwaarde creëren

Als je meer waarde uit je gebruikte apparatuur wilt halen, is het belangrijk om het verschil te kennen tussen” inruilen” en het “creëren van restwaarde”. Inruilen levert vaak alleen een (kleine) korting op bij  de aankoop van nieuwe apparatuur, terwijl restwaarde creëren betekent dat je eerst de cosmetische en technische staat objectief laat beoordelen en pas daarna op zoek gaat naar de best passende koper. Hiermee verdien je waarschijnlijk veel meer geld. Hoe dat precies werkt, vertelt Arjan van den Oever, lifecycle expert bij CircleWise.

Bedrijven en organisaties willen vaak hun oude laptops en telefoons inruilen voor een upgrade of nieuwe. Maar weet je wat er gebeurt als je dit doet? Je zou wel eens flink kunnen inleveren op de waarde van je oude apparatuur. Daarom is het goed om te weten watrestwaarde creëren betekent en waarom het cruciaal is voor waardebehoud en duurzaamheid.

Restwaarde creëren

In plaats van jouw gebruikte laptops en telefoons simpelweg in te ruilen bij een dealer, kun je met restwaarde creëren veel meer waarde uit je apparatuur halen. Bij dit proces verkoop je jouw spullen rechtstreeks aan een nieuwe eigenaar en ontvang je zelf de opbrengst. Het is met name interessant voor laptops en telefoon die nog in goede cosmetische staat zijn en van technisch goede kwaliteit.

“ Restwaarde creëren: het behoud van waarde en duurzaamheid”

Behoud van waarde

Een van de belangrijkste voordelen van restwaarde creëren is dat je de waarde van jouw gebruikte apparatuur behoudt. Als je gebruik maakt van experts op het gebied van inruil, wiping en grading, kun je erop vertrouwen dat jouw apparatuur nauwkeurig wordt beoordeeld en dat de conditie van de apparatuur juist wordt vastgesteld. Hierdoor kun je de best mogelijke prijs voor jouw apparatuur krijgen en het maximale rendement uit jouw initiële investering halen.

Duurzaamheid
Restwaarde creëren draagt ook bij aan een duurzamere economie. Door de gebruikte laptops en telefoons op de juiste manier te verkopen, wordt voorkomen dat deze apparatuur op een afvalberg belandt. In plaats daarvan wordt de levensduur verlengd en wordt er bijgedragen aan het verminderen van de afvalstroom.

Experts op het gebied van inruil, wiping en grading
Zoals eerder vermeld is het van belang om de hulp van experts in te roepen om de restwaarde van gebruikte apparatuur te maximaliseren. Hoewel het inruilen van apparatuur snel en gemakkelijk lijkt, zijn gecertificeerde wiping en grading absoluut noodzakelijke diensten om de veiligheid en kwaliteit van de spullen te waarborgen. Door middel van wiping worden alle gegevens veilig verwijderd, terwijl grading ervoor zorgt dat de conditie nauwkeurig wordt beoordeeld om zo de best mogelijke prijs te verkrijgen. Allemaal op basis van internationaal erkende certificering dus.

Betrouwbare verkoopkanalen
Om de restwaarde van jouw gebruikte laptops en telefoons te maximaliseren, is het óók belangrijk om de juiste verkoopkanalen te gebruiken. Ons Europese netwerk bestaat uit verschillende partners die rechtstreeks aan eindgebruikers leveren en daar een vergoeding voor vragen. Ook zij kopen dus geen gebruikte apparatuur op en proberen daar een forse marge op te maken. Het optimaliseren van de juiste verkoopkanalen voor de verschillende gebruikte devices, is wat wij voor jou uit handen nemen en ons doel daarbij is een zo hoog mogelijke restwaarde voor jou te realiseren.

Meer info?
Laat je gebruikte laptops en smartphones niet zomaar stof verzamelen! Bij ons kun je rekenen op een transparant verkoopproces waarmee je de hoogste restwaarde voor jouw apparatuur ontvangt. Het geld dat opgehaald wordt, is voor jou en alleen voor jou. Wij staan aan jouw zijde en streven naar de hoogst haalbare waarde. Bovendien draag je bij aan een duurzame toekomst door hergebruik van deze apparaten.

Waar wacht je nog op? Verkoop je gebruikte apparatuur vandaag nog en profiteer van de voordelen die restwaarde creëren te bieden heeft! Neem direct contact op met Arjan van den Oever, lifecycle expert bij CircleWise via 06- 52 043 075 of via arjan@gocirclewise.com